Alla inlägg under april 2008

Av therese åkerberg - 17 april 2008 16:17

Ingen bra dag idag. Har bara känt stress, stress, stress och sa jag stress ????


Så känner mig mer eller mindre varje dag, men till vilken nytta?? jag har inget att stressa ÖVER eller TILL?? Vad äre för fel på en egentligen....



Blir inge jobb imorgon heller, så jag tar mitt pick o pack och liftar med Anna till Ånge, då hon ändå ska till Vemdalen.

Jag hoppas på en bra helg utan svull mat, alkohol och allt annat onyttigt.



näe, ska väl byta plats från datorn till tven kanske?? Nå annat finns ju inte på listan.

Av therese åkerberg - 16 april 2008 18:59

Idag när jag vaknade runt nio så va jag så sjukt trött, så jag la mig ner i sängen igen och halvsov fram till tolv.


Snorig o jäklig så bestämde jag mig för att hoppa träningen idag, så jag tog cykeln ner på stan och uträttade lite ärenden iställetför. Sedan kom Elin och vi gick hem till henne och drack en kopp kaffe, eller några koppar:P och planerade lite kommande events :D Jag kommer med det senare när det är helt bokat.

Sen ha ja vart in på Helex, jag funderar på att byta från Ego till Helex, ska höra om jag kanske kan få ett kort genom jobbet, jag hoppas på det iaf!=) Nu är jag hemma, har lagt mat och ätit och gjorde även några matlådor. Jag har också blötlagt svarta bönor i vatten, som ska ligga i cirka 8 (!) timmar, och sedan kokas i 50 min... shit vilken tid för några ynka bönor, haha!


Jaa, nu har ju helgen blivit ändrad också, chefen ringde o ville jag skulle jobba fredag-kväll, känns som att när jag endast lever på csn, så kan jag inte tacka nej till jobb, även fast jag vill göra annat. Men så är det. Så det blir inget Ånge för mig. Hoppas ju på att Johan kommer ner istället, men han hade ju också en massa saker inbokade... pissigt att bo tio mil ifrån varann när jag vill va me han varje dag, puuuhhh!


Ikväll ska jag inte göra ett piss, jag tänkte bädda ner mig i sängen lagomt tills Greys börjar, mitt älskade favoritprogram!=) Och dricka en kopp te, utan mjölk (?)... Jag som brukar ha halva koppen med mjölk när jag dricker både kaffe o te... hmmmf.



Nåväl, jag ska ta och ringa min mamma som ha så himla ont i ryggen, o höra hur de gick hos läkarn idag... Stackars mammi!



Hejdå tack o hej.

Av therese åkerberg - 15 april 2008 22:50

Skola hela dagen, helt slut när vi slutade vid 4.


Kom hem, vilade ett tag, sen tog jag cykeln ut på en härlig tur=) Cyklade bort mot Birsta, sedan därifrån mot Ljustadalen, Tunadal, Nordichallen och sen va jag hemma, det tog sin tid men jävlar va skönt d va efteråt!=) Sen kom jag hem, plockade undan lite, åt lite... Sen la jag mig o vila ett tag till. Sen satt jag mig ner med ett skolarbete som nu äntligen är klart!


Imorgon är jag ledig, så jag tänkte ta cykeln ner på Ego när jag har vaknat och köra ett pass.


Usch va jobbigt det är att vara borta ifrån Johan, saknar han så himla mycket! Vi hade det så himla mysigt i helgen, och så ska vi ha det nu i helgen också!=) Vi har inte vart ifrån varann en enda helg sen vi träffades, förutom två helger då jag va i Thailand. Och jag känner att jag aldrig vill vara ifrån han, aldrig aldrig aldrig !! Att man kunde bli såhär kär, de hade jag inte en aning om! Så massa kärlek till han!!!!!!!!!!!!



Sen vill jag GRATULERA till AK och Kicken, som idag har fått en liten pojke!=) Åååååååå! Massa kärlek till er två och den lille!!



Nu ska jag gå och lägga mig med min hemska mens-mage!


Godnatt.

Av therese åkerberg - 14 april 2008 12:09

Så har man en hel vecka framför sig, uähhh!!!



Helgen har varit relativt lugn, vi va på fest i fredags o drack lite, men gick hem vid halv ett. Lördagen åkte vi till päronen i Ljunga och käka middag o hade trevligt och jag o Johan sov kvar där, i min gamla stuga... de va inte igår man sov där !:)


Idag fyller lis-olle 16 bast, lillstumpan är stor nu, fan vad tiden går fort, alldeles för fort. Jag känner mig inte vuxen, inte för fem öre heller! Men vem har sagt att man måste känna sig så?



Ska ta bilen till mamms o syrran snart, är hos Johan nu medans han är på utbildning... Men tänkte vänta tills han kommer hem med att åka!




Jag är världens lyckligaste tjej

Av therese åkerberg - 11 april 2008 00:13

Dagen har varit bra meeen, jag har varit så trött och hängig, sov ju knappt ngt inatt.


Skrev iaf på allt på provet, kändes väl mja, godkänt ...vi får la se:) Sen jobbade jag i några timmar, sen kom pappi ner... o vi åkte hem. Va hemma i 5 min kanske, sen kom Johan o Jim och hämtade mig, och vi åkte upp till Ånge.


Nu har jag och hjärtat legat och myst tills han gick på jobbet före n kvart sen, oj va kärlek de vart :P iiiihhh.



Kan ju berätta att det känns som att jag knappt kommer blunda en halv sekund så kommer jag somna, vakna imorgon bitti av att Johan kryper ner bredvid mig, åsså kan man somna om igen... För att sedan kliva upp o dricka te med AK o den lille där inne.... :)



Nu himlar jag med ögonen så det är bäst att lägga sig innan jag somnar på tangentbordet, hur man nu kan lyckas med det? För det har jag faktiskt gjort en gång, HAHA.


Tack o godnatt.

Av therese åkerberg - 10 april 2008 07:54

Jaha, somnade vid 3 inatt, så typiskt. Det behövs så lite för att man hjärna ska gå på högvarv, det är nog för att jag har prov idag, men det känns som att de sitter som sten, men ändå blir man uppstressad.


Ska samtal med min mentor nu på morgonen, tänkte ta en härlig vinter promenad (?) upp på skolan. Sen blire skola hela dagen och sen jobba och sen hemöver, skööönt.



-Emma? Tack för att du tog upp det där igår, eftersom det har legat i luften bra nog länge, som en stor klump som försvann! Vi får jobba på det här, eller hur!


Näe, nu måste jag bege mig upp, ha en bra torsdag vettja!

Av therese åkerberg - 9 april 2008 21:27

Min älskade Tanya, pratade jag med igår, fy fan vad jag saknar henne...

 Vet fan ingen roligare! =) Hon har mitt fulla stöd i de som hänt, eller hänt och hänt... En del har ju fan blivit sjukare efter, helt behandlings skadade... om man tittar på dem som HELT går in i de där, verkligen lever sitt liv genom tolv-stegen och stora boken, dom kliver ut förr eller senare, och kör ett långt jävla race! Dom som man verkligen inte tror. Man måste ju har kvar sin personlighet...


Idag har jag inte gjort mkt mer än att promenera en sväng ner på stan, uträttat lite ärenden o så... sen har jag pluggat, jag tror jag har ganska lätt för att lära, jag behöver inte läsa det många gånger så fastnar det. Därimot matte, där lägger hjärnan av helt.


Imorgon blir det en låååång lååång dag. Skola halv nio till 4, men måste gå en kvart tidigare pgr av att jag ska jobba mellan 4-8. Sen kommer pappsen ner hit och hämtar mig, åsså tar han med sig syrrans cykel som jag ska få ta... :) Å sen åker vi hem till Ljungaverk, och därifrån åker jag upp till min Kärlek!



Ja nä, hörrni, ska ta och plocka undan lite här...



Godnatt.



Av therese åkerberg - 9 april 2008 15:27

Jag har blivit utmanad av lille AK... :)


Vad gjorde du för 1 år sedan?

2007

Levde ett rock and´roll liv kan man väl säga, bodde i Fränsta, jobbade på Hallstaborg och Utsikten och umgicks med AK på kvällarna, som hon skrev, vi lyckades aldrig med en vit helg, haha.



Vad gjorde du för 5 år sedan?

2003

Då gick jag i 9:an på Fränstaskolan, hängde mycket med Kicki, Lisa, Bomsikka o compani!




Vad gjorde du för 10 år sedan?

1998

Då gick jag i femman va? Vare inte då man va tokig i Spice Girls... på den tiden umgicks jag mycket med Louise Söderberg. Skaffade också min första häst, ett varmblod som hette Splanky!




Vad gjorde du för 15 år sedan?

1993

Ja, då va jag fem år... inväntade nog Lekis till hösten. Gick hos Ritva som va min dagmamma. Jag o Johanna va som piff o Puff... oj så mkt hyss vi hade för oss :P

Vad gjorde du för 20 år sedan?

1988

Ja, då va jag inte ens 4 månader....



Vad gjorde du för 25 år sedan?

1983

Var ju inte född då jue..



Jag utmanar Helene :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards