Alla inlägg den 24 april 2008

Av therese åkerberg - 24 april 2008 21:55

Äntligen helg! Tack och lov!


Kom nästan nyss hem från jobbet, vilken jääävla kväll alltså! Tror inte jag har suttit ner i en sekund ens.

Och skola hela dagen, den va därimot helt ok!


Imorgon ska jag till läkarn igen, vid 8, sen ut till Birsta och hämta Johans telefon hos Linda på restaurangen, sen hem igen och packa, därefter kommer Johan och hans pappa hit, slänger av lite saker och sen skjussar hans pappa oss ner till tågstationen och vi beger oss till Gävle över en kväll =) Vi ska ner till nån polare till Johan, äta god mat och så! Trevligt, och vi åker hem på lördag morgon!!


På Måndag börjar min praktik, 4 veckor framöver. Ska vara i hemtjänsten inne i stan, de ser jag fram emot!



Nu ska jag dricka en kopp te och kura ner mig i sängen och läääängta tills imorgon då jag får pussa och krama på mitt hjärtegull =) En massa kärlek till dig älskling!!!!!




Uppda....


Jag prover lite kläder i garderoben som bara ligger och dammar... och jag har hittat en fin outfit för imorgon! MEN....(alltid de där "MEN";et...), jag fick verkligen kämpa för att dra på mig mina svarta byxor som jag hade för 3 år sen, jag har som en liten balong-halv klänning över... så kärlekshandtagen och magen som hänger över syns inte, haha... men det är fan inte skönt att sitta ner känner jag.... Får se, faaan vad jag hatar de där... de märks ju då man går i affärerna också... jag låssas ta en small/medium för att de KANSKE går på, men jag behöver fan large nu, fan helvete alltså!


Vet ni? Jag tänker sätta mig ner nu och skriva en lista på vad jag ska storhandla hem till kylskåpet i helgen...

Fan skriv lite pusch kommentarer så att jag får lite knuffar i ryggen varje morgon jag sätter mig här och läser! Inget: "Men du e fin som du är".... utan nå annat.... så att jag får motivation!



Hejdå!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards