Alla inlägg den 23 april 2008

Av therese åkerberg - 23 april 2008 23:42

jag kan inte sova!


Städningen klar, har till och med stått och strukit gardiner och bytt här i vardagsrummet, grönt e skönt!! Kanon fint blev det. Sen tog jag fram mina gröna stenar och la i ljusen på vardagsrumsbordet, så matchande;)


Imorgon blir det skola hela dagen, med lite redovisningar och föreläsningar, sen direkt efter skolan får jag tokcykla ner på jobbet och jobba hela kvällen. Kanon!


Nu ikväll har jag pratat med min älskade vän East, han kommer hem på sista, så då jäklar ska vi ses! Vi har inte setts sen han kom ner och hälsade på mig i Huddik, och då gick vi på bio och jag fick en jääävla utskällning, hahahahaha! Well, jag hoppas då på finväder så man kan sitta ute och grilla, de e sommar de!!!


Jag och hjärtat ska åka på en roadtrip i helgen, ska bli väldans trevligt! Mkt vi ska göra, planera in sthlm till syster hans och även snart Oslo-resa! Bara jag får vara me han så e jag nöjd, jag skulle lika gärna kunna åka till Bagdagd!! hah!



Nee, nu ska jag lägga mig och kika på CSI ... heeeers



Av therese åkerberg - 23 april 2008 17:07

Har jag tillbringat tiden hos halva dagen!:)

Vi skulle ha druckit kaffe, men så hade vi ingen mjölk, så frågar Elin mig om vi ska springa ner på macken och köpa de, men jag sa att de inte behövdes, att jag kan ta vatten istället, då säger hon; " Ja, men hehe, jag gjorde ju bara för din skulle för jag dricker egentligen inte, bara när du är med typ.." HAHA...men jag dricker inte heller kaffe egentligen, bara när du bjuder mig! Jag tror vi båda försöker spela vuxen eller nått ;)

Så de fick bli vatten ändå, och en massa planering inför sommarens första event :)


Jag har också vart in på Helex idag och skaffat mig en träningskort där ALLT ingår! 345 spänn i månaden, men det äre fan värt om man verkligen utnyttjar det! Känner mig helnöjd!

Dessvärre har jag insett att fy fan vad de kommer gå pengar denna månad, till massa jävla onödiga saker, men samtidigt nödvändiga. Hua vad jag aldrig mer ska bli student efter att jag är klar med denna utbildning, inte en chans i världen!



Ikväll blir städning med stort S, och förhoppningsvis så blir jag klar innan mitt älskade Greys anatomy börjar, för ikväll äre då ingen jäääävla bajshockey!



Näe, nu ska jag sätta in en ny skiva och poppa järnet samtidigt som jag städar! Tack för mig!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards