Alla inlägg under april 2008

Av therese åkerberg - 8 april 2008 20:23

Jaha, då har man dragit på sig en förkylning då.... De va ju grädden på moset de =)


Skola idag, sen har jag typ bara sovit, känner mig helt överkörd kan jag få be och tala om, helt sänkt.


Imorgon ska jag ner på banken och fixa lite saker, sen tvätta lite och PACKA... :D Jag har världens bästa pojkvän, som har satt in pengar på mitt konto så jag kan åka upp till han!!! Och inte nog med det så har jag världens bästa pappa som ska komma ner och hämta mig efter jobbet på torsdag, dom vill ju också ha hem mig, såklart ;)

Har fått nån inbjudning till en fest i Fränsta i helgen, men kan tyvär inte gå när jag både e pank och sjuk:( Hoppas ni får roligt där ni som ska dit!=) Det kommer fler gånger.



Det är en tant på jobbet som luktar exakt likadant som momma gjorde, började nästan gråta när jag va inne hos henne och skulle hjälpa hon. Saknar momma så himla mkt :(



Min kärlek går till hon idag, hoppas hon vakar över mig där uppe....


Hejdå

Av therese åkerberg - 7 april 2008 22:02

Ja, skola idag, direkt efter skolan åkte jag och jobbade. Kom hem nästan precis nu... måste sätta mig med en studieuppgift som måste vara klar imorgon kom jag på.


Loggade in på Nordea och upptäckte att jag ligger på 200 minus till och med, hur nu det har gått till. Hur som helst resulterar det i att jag inte kan åka upp till Ånge i helgen, kan inte hälsa på familjen och inte gratta syrran heller, vilket jag hade tänkt.

Ja, men så blir det när man handlar åt höger och vänster även fast man inte har råd, jag får skylla mig själv.


Faster?! Det är fel på min mobil, du fick mitt sms när du fyllde år hoppas jag ? Den söker nät och jag får starta om den rätt ofta, simkortet fick sig en törn i Thailand tror jag. Men det är bara att prova ringa igen!



Näe, ska väl sätta mig med den här skiten då...Usch vad jag är på dåligt humör... Kommer inte få träffa Johan på två veckor heller =*(

Av therese åkerberg - 5 april 2008 20:08

Idag har man tränat rätt hårt! Nästan i 2 timmar, och otränad som man är så kan ju ni tänka er att man blev hyffsat slut. Efter träningen drog vi en middag på dragon house, jag åt thai-mat, sååå gott.


Men nu sitter jag här själv, Johan är på nån krog och ska se nån spelning... jag ville inte följa med. Känns som att jag skulle bli rätt så rastlös av att sitta där nykter och lyssna på musik jag varken kan eller lyssnar på annars.


Lite tråkigt att vara själv men... De va jag som sa att han skulle gå, för jag visste ju att han ville.


Saknar familjen där hemma i Ljungaverk gör jag också, hade ju hellre suttit där i de sköna fotöljerna, med dom och kollat på nån bra film och ätit något gott, resterna från deras grillning idag kanske. :( Och diskuterat lite med pappa kanske, ngt jag är bra på... konstigt... man vill flytta hemifrån... och slippa "allt tjat", men nu är det nästan så att man saknar det lite, en dag iaf! haha.


Sen hörde jag att de va pubafton på bykrogen ikv, vilket jag jätte gärna hade gått på faktiskt. Men jag tror jag väntar med det till sista april, är det inte då det brukar vara på forum? Johan är ju i Oslo då iaf.

Emelie och Johanna?! Hör av er vettja =)!



Näe, jag ska väl ta och göra lite te och bädda ner mig i sängen och glo på tv. på återseénde.

Av therese åkerberg - 5 april 2008 00:24

Jag och Johan tog oss en tripp ut på IKEA och drömde oss bort lite =) Massa fint som man vill ha. Sen tog vi och handlade lite mat, eller han... jag e fattiglapp=)


Sen kom Jessica och hämtade oss ute i Birsta, åkte hem till mig och hon hämtade lite saker som hon hade glömt sen förra helgen! YrJessica:P

Lite senare gjorde vi mat, hemgjorda hamburgare, fullkornsbröd, MINI fresch med vitlök, gul lök, groddar och chili sås, gissa om de blev gott? Något gott kan jag lova, och även nyttigt =)


Efter middagen tog vi oss en härlig regn promenad, och nu har vi tittat på film och ätit nötter!=) Med Johan han somnade väl i halva filmen och ligger än och snarkar i soffan... jäkla sovtuta han är!!! =)


Näe, det är väl bäst man går och lägger sig för imorgon ska vi upp och träna minsann! Men först ska jag väcka han....


Hoppas ni har haft en lika mysig fredag som jag har haft!


God natt

Av therese åkerberg - 4 april 2008 12:20

Nu har jag fan dammtorkat vartendat litet hörn i hela lägenheten, och ALL tvätt är där den ska, ni ska se min garderob, prydligare får man ju leta efter!


Vid två kommer Johan hit, ska ta en promenad ner och möta han sen, men först ska jag ta en dusch och sminka mig lite. Alltså, snacka om att man är en fattig student, jag är van vid att ha flera tusenlappar att handla kläder för, jag är inte den bästa på att spara om jag säger så. Jag fick pengar den 25, den 1 april hade jag 200kr kvar, haha... ja, men jag tänker inte klaga över det, pappa har tjatat på mig ända sen jag va liten tro ja, att jag måste lära mig att spara pengar, men ni vet, det är lätt att vara efterklok!=)

 Kan ju säga att det är ganska så glest i mitt kylskåp :D Men jag klarar mig iaf, nu måste jag verkligen äta som en student också, jag vägrar ringa hem och fråga efter mer pengar, som jag har gjort hela tiden .... nepp, nu har jag bestämt mig för att stå på mina egna ben.



Men som tur är har ju jag fått jobb nu, så de ska väl ordna upp sig!=)



Näe, nu ska jag ta en dusch och sen ta en promenad till station och möta Johan! Ha en bra fredag!

Av therese åkerberg - 3 april 2008 22:17

Idag känner jag mig sjukt duktig. Jag har fullföjt mitt såkallade "shema" =P



Älskling ringde och väckte mig halv 7 imorse, sov till 7, klev upp och gjorde mig iordning och satt mig på bussen, klev av vid sjukhuset, postade ett VIKTIGT brev, sen vandra jag bort till skolan. Satt mig vid en dator och skrev ut 4 arbeten, lämnade in dem.

Hade lektion, sen lunch.

Sen va vi uppe i metodrummet, ojoj va roligt de va! Nu kan jag ta blodtryck, kontrollera andning och puls och en massa olika temp! Himla enkelt, men oj så roligt de va!

Vid 4 blev de hemgång, bokade tvätt-tid, tog bussen ner på stan och gick ner på Ego, körde kondition 40min och 50min styrka, sen på affärn, handlade lite, åkte hem, lagade mat och gjorde även matlådor, gick ut till tvättstugan med sinnes-sjukt mkt tvätt... jag är inte klar än, hahaha! Ja, det blir ju så när man använder nästan hela garderoben tills man inte har ngt rent kvar. Men nu är sista tvätten inne iaf, SKÖNT.


Jag har även städat min garderob, vilken va VÄLBEHÖVLIGT.



Något mer som jag har gjort idag, var att ringa min chef på jobbet angående lite saker, då frågade hon varför jag inte hade på min telefon på hela veckan, dom har behövt folk varje dag, MEN då har ju jag en cp mobil som söker nät hela tiden, och jag måste starta om den var tionde minut, då jag kommer ihåg det, ngt irriterande.


Näe, nu ska jag hämta den sista tvätten! Hittade några 2 bilder för ett tag sen, på mig och min barndomsvän Emelie, där skulle jag precis fylla 18 tror jag. Titta va smal jag va där, och där tyckte jag att jag va tjock... vilken vriden syn man har på sig själv ibland.



Kärlek!

Av therese åkerberg - 2 april 2008 22:05



Har precis skrivit klart de sista arbetet, skööönt!


De va en studieuppgift, som jag inte fattade ett endaste dugg av, men de va tydligen inte bara jag som gjorde det, jag får helt enkelt ta att jag inte kan göra den.



Jag är så himla glad att jag har Johan, undrar varför vi inte hittade varandra tidigare ?=) Vi är fan lika dan på nästan alla sätt och vis. Jag längtar enormt till helgen, då bara jag och han ska vara me varann, BARA han och jag.



Nu är det dags att växa upp tror jag! Jag är less på häng o släng, ingen ordning nånstans, av ren jävla lathet. Det är så jävla enkelt i praktiken men då man väl ska göra det så är det fan så mkt svårare.



Jag kom på förut, jag ska skriva som ett "schema", vad jag ska göra varje dag, som att ha städning varje onsdag, en tvättdag, vilka dagar man ska träna, vad man ska äta osv. Tror ni det funkar?

Kanske ett tag, men de skadar ju inte att försöka =)



Jag saknar Felicia också :( Hon fyller år snart också, 16 år! Hua vad tiden går fort.


Jaaa, näe.... nu ska jag bädda rent i sängen och kolla på "Sverige pussas och kramas", heter de så?



Hejdå!

Av therese åkerberg - 1 april 2008 21:21

Är det dags för nu!


Har suttit med skolarbeten halva dagen idag, mindre än hälften kvar. Imorgon ska jag ta 9 tåget hem till Sundsvall och ha utvecklings samtal med min mentor.


Haft en bra helg för övrigt, spec fredagen hemma hos Helene o Roger, haha...fylleslag men jävlar va trevligt de va =) Bilder hoppas vi på ;)


Nu ska jag o älskling somna till en film tänkte vi!


-Mamma? Om du nu läser, jag älskar dig, och skäms litegrann! Men jag älskar dig iaf!


Näe, nu ska jag vara lite social med herrn här!


Tack och adjö!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards