Alla inlägg den 5 april 2008

Av therese åkerberg - 5 april 2008 20:08

Idag har man tränat rätt hårt! Nästan i 2 timmar, och otränad som man är så kan ju ni tänka er att man blev hyffsat slut. Efter träningen drog vi en middag på dragon house, jag åt thai-mat, sååå gott.


Men nu sitter jag här själv, Johan är på nån krog och ska se nån spelning... jag ville inte följa med. Känns som att jag skulle bli rätt så rastlös av att sitta där nykter och lyssna på musik jag varken kan eller lyssnar på annars.


Lite tråkigt att vara själv men... De va jag som sa att han skulle gå, för jag visste ju att han ville.


Saknar familjen där hemma i Ljungaverk gör jag också, hade ju hellre suttit där i de sköna fotöljerna, med dom och kollat på nån bra film och ätit något gott, resterna från deras grillning idag kanske. :( Och diskuterat lite med pappa kanske, ngt jag är bra på... konstigt... man vill flytta hemifrån... och slippa "allt tjat", men nu är det nästan så att man saknar det lite, en dag iaf! haha.


Sen hörde jag att de va pubafton på bykrogen ikv, vilket jag jätte gärna hade gått på faktiskt. Men jag tror jag väntar med det till sista april, är det inte då det brukar vara på forum? Johan är ju i Oslo då iaf.

Emelie och Johanna?! Hör av er vettja =)!



Näe, jag ska väl ta och göra lite te och bädda ner mig i sängen och glo på tv. på återseénde.

Av therese åkerberg - 5 april 2008 00:24

Jag och Johan tog oss en tripp ut på IKEA och drömde oss bort lite =) Massa fint som man vill ha. Sen tog vi och handlade lite mat, eller han... jag e fattiglapp=)


Sen kom Jessica och hämtade oss ute i Birsta, åkte hem till mig och hon hämtade lite saker som hon hade glömt sen förra helgen! YrJessica:P

Lite senare gjorde vi mat, hemgjorda hamburgare, fullkornsbröd, MINI fresch med vitlök, gul lök, groddar och chili sås, gissa om de blev gott? Något gott kan jag lova, och även nyttigt =)


Efter middagen tog vi oss en härlig regn promenad, och nu har vi tittat på film och ätit nötter!=) Med Johan han somnade väl i halva filmen och ligger än och snarkar i soffan... jäkla sovtuta han är!!! =)


Näe, det är väl bäst man går och lägger sig för imorgon ska vi upp och träna minsann! Men först ska jag väcka han....


Hoppas ni har haft en lika mysig fredag som jag har haft!


God natt

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards